Saturday, November 5, 2011

Kite rindu semua nya , SEMUA nya!

Assalammualaikum everyone ,

Nama kite Yana . Kite tengah sedih sikit sebab kite tak balik rumah. Bukan sengaja kite taknak balik tapi final nak dekat . Nanti kalau kite balik nanti kite ingat nak raya je . Nanti kite tak setadi . Nanti ayah dengan mak marah kite . Tapi esok ayah kite datang . Happy skit kan? Hahaha okay gedik lah mcam nih. Tlong eh percaya yg kite tak balik raya nih! Tolong sangat! Okay tq.



Tapi kan haritu kan mak kite call kite , die cakap "I love you kakngah". Omg mak kite sepiking . Hihi i lebyouu too mumyy muahmuah :*(



Lepastu kan kite borak dengan kak lang kite yg pakai tudung coklat tuh . Kite tanye die "rindu aku tak?" . Lepastu die jawab " tak rindu langsung!" . Okayfine kite nak tacing dengan die seminggu! ^^


Lepastu kan ayah call kite . Kite cakap dekat ayah yg kite dah dapat cek . Ayah cakap ahad nanti lepas semayang raya ayah kite nak datang ! Yeayyy ayah nak bawak rendang ayam . Kite tahu ayah rindu kiteew. Hewhew :D



Haritu eman datang , kite tanye die "eman rindu kakngah tak?" . Lepastu kan eman jawab "rindu sangat2!" . Masehh dikk , kite pun rindu nak maen game dengan awak =.=




Ini laaaaaagiiiii kitee rinduuu tauuu . Kite selalu cakap kat die kite rindu die . Tapi kdang2 die tak layan rindu kite . Kerek kan die? Booo . Tahu , die memang kerek sebab tuh kite sayang dia. Hihi *blushing* . Gemuk , kite rindu nak tengok wayang . Kbye -,-


Okay itu je kite nak cerita . Sebab kite takde idea dah. Sape rindu kite ? Put up your hands! Okay takde sape rindu . Kite tahu . Hee . Okay bye kite nak dating dengan syaza gomez kite . Hihi

Selamat hari raya haji . Kite tak balik nak sembelih lembu . Nanti sape2 dah sembelih tolong bekal kan untuk kite sikit ye pastu delivery lah dekat hutan ayer molek ni tau! K thanks korang baek . Kbye 

No comments:

Post a Comment